fbpx

Testimonials

"Totaal ontzorgd en 100 inschrijvingen voor mijn online training"

Mieke Maat

Burn-out coach


"In 2 dagen 20 massages ingepland en een rendement van 1500%"

Angela Huijden

Eigenaar thuisineigenvel.nl


Robin helpt om de webinars en de programma's van Sportrusten onder de aandacht te brengen

Robin helpt me enorm om de webinars en de programma's van Sportrusten onder de aandacht te brengen via Facebook. En dat is fijn. Want met de hulp van Robin heb ik meer tijd om een nieuw boek te schrijven en kunnen we toch veel mensen bereiken die wat rustiger willen ademen of wat vaker willen sporten. Robin neemt veel werk uit handen, denkt mee, is snel én komt met overzichtelijke rapporten over bereik en kosten. Dank Robin!

profile-pic
Koen de Jong Eigenaar Sportrusten

Mijn emaillijst is enorm gestegen

Sinds 3 maanden werk ik met Robin. Hij regelt alles voor mij op het gebied van online advertenties op social media. Ik vind het top en ben er erg blij mee. Mijn emaillijst is enorm gestegen. Robin geeft tips, heeft winstgevende ideeën en is enthousiast. Een hele prettige samenwerking voor mijn bedrijf: www.supergoedspaansleren.nl Saludos Cintha

profile-pic
Cintha van Marrewijk Eigenaar Supergoed Spaans Leren

Kick-ass aanpak

Dank voor de sprong naar een nieuwe mindset waarin ik - eindelijk - de Facebookmarketing helemaal kon overlaten aan een expert die continu 'in search of excellence' is. Dank voor je 'kick-ass' aanpak!

profile-pic
René Hogenes Speed Reading Trainer

Hij heeft mijn boeken verkoop enorm geboost naar bijna 800 stuks per maand.

Ik heb met Robin gewerkt en het was fantastisch. Hij heeft mijn boeken verkoop enorm geboost naar bijna 800 stuks per maand. Ik ben hem echt dankbaar. Mijn praktijk loopt beter dan voorheen. Hartelijk dank voor je werk! Ik raad je aan iedereen aan.

profile-pic
Ariyana Arsala Eigenaar samen-sterk.com

Tegen lage kosten nieuwe leads en klanten

Robin zit er bovenop en zodra conversies maar een beetje gaan dalen, stelt hij de advertenties bij. Daardoor haal ik nu al maanden consistent en tegen relatief lage kosten nieuwe leads en klanten binnen.

41 adviesgesprekken en 10 nieuwe cliënten

Dankzij Robin had ik in no-time 41 adviesgesprekken in mijn agenda staan. Daaruit heb ik inmiddels 4 volledige Triggerpoint-behandeltrajecten en 6 losse behandelingen gehaald. Ofwel: 10 nieuwe cliënten! 😁

profile-pic
Jan-Willem van Deutekom Triggerpoint Reset Methode behandelaar

60% omzetstijging

Ik kwam bij Robin omdat ik iemand zocht die veel wist van Facebook en Instagram marketing. Robin ontwikkelde een slimme strategie, die de afgelopen maanden is uitgevoerd en heeft gezorgd voor een 60% omzetstijging. Een grote aanrader!

Je wordt volledig ontzorgd

Robin is een expert op het gebied van Facebook & Instagram Advertising. Als je een project met Robin oppakt weet je één ding zeker: Je wordt volledig ontzorgd. Wij werken met Robin samen in verschillende projecten en zijn erg tevreden over onze samenwerking en de resultaten.

profile-pic
Joris Walsweer Co-Founder Tools2Grow

Er kwamen er ineens veel meer leads binnen

Robin heeft me goed geholpen bij het optimaliseren van mijn campagnes. Hij heeft veel kennis over de verschillende Facebook features en door waardevolle inzichten te geven, kwamen er ineens veel meer leads binnen.

De resultaten zijn bovengemiddeld

Robin, is écht een Facebook advertising specialist! Los van zijn betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en het feit dat die afspraken altijd nakomt, heeft hij vergaarde kennis op het gebied van online marketing. We werken nu op meerdere projecten samen met Robin en de resultaten zijn bovengemiddeld. Dat we nog vele projecten samen tot een succes mogen brengen!

profile-pic
Dennis Bastiaansen Growth Hacker

Klik hier voor meer informatie of boek een vrijblijvende gesprek:

>